Vije-sti

Glazbena kuća i ove godine organizira Open Air za Praznik rada na Bundeku

Glazbena kuća i ove godine organizira Open Air za Praznik rada na Bundeku

Nekada se radilo o bordelu, danas se radi o mjestu iz kojeg se polako, ali sigurno, budi uspavana zagrebačka glazbena scena. Glazbena kuća popularno je okupljalište mladih neafirmiranih i poluafirmiranih izvođača koji će, na ovom velikom open air festivalu, dati svoj doprinos u spomenutom buđenju uz humanitarni karakter.

Bendovi dno ( nagrada RockOff 2018. za najbolju izvedbu), GMBH (s članovima Hladnog piva i Falschspielera), Bruto Geto, Sloanwall, Se’am Lesser Man i Rock'n'roll train by Cota G4 samo su neki od bendova koji će predstaviti svoj rad u opuštenoj atmosferi.

Kažu da za savršen festival (pogotovo na Prvi maj) treba imati puno hrane i pića. Smatrajte to rješenim. Svi zainteresirani su dobrodošli uživati u suncu, glazbi na mjestu s kojeg nitko neće otići žedan niti gladan.
Cijeli open air festival ima i humanitarni karakter ; osim promocije rada neafirmiranih bendova, Glazbena kuća skuplja sredstva za člana udruge koji je obolio od melanoma.

Festival se održava 30.4. i 1.5. (svakim danom od podneva do jedan ujutro) u Glazbenoj kući (Damira Tomljenovića-Gavrana 12a) tik do Bundeka. Podrži scenu i probudi je s nama!

"Mi smo kao jedna velika obitelj koja živi pod istim krovom. Naš brat se razbolio i toga dajemo sve od sebe kako bi mu maksimalno olakšali ovaj težak period života i kako bi zajedničkim snagama pobijedili bitku s melanomom. Ljudska psiha je zapravo najveći problem kod ovakvih oboljenja uz naravno liječničku pomoć koju na žalost ne može samostalno financirati, a mi smo tu da mu pomognemo u oba slučaja!" rekao je Danijel Badanjak, dopredsjednik udruge "Glazbena kuća".

Festival se održava 30.4. i 1.5. (svakim danom od podneva do jedan ujutro) u Glazbenoj kući (Damira Tomljenovića-Gavrana 12a) tik do Bundeka.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni