Vije-sti

High5 imaju svježi singl -

High5 imaju svježi singl - "Mama, napokon sam uspio"

High5, iako još uvijek svježe ime na hrvatskoj sceni, singlom "Mama napokon sam uspio" najavljuju da nisu zaboravili repati i da možemo još puno toga očekivati. Počeli su raditi na novim stvarima, priča se da pripremaju i novi album, a kako zvuči njihov najnoviji uradak, provjerite u nastavku.

"Radimo na novim stvarima. Album možete očekivati u nadolazećim godinama. Paralelno radimo na nekoliko drugih projekata zajedno s KUKU$ Klanom, manje poznatom grupom iz triestri bande, ali više od Bore Balboe, koji je isto s nama. Priča se da snimamo mixtape od jedno 20 pjesama, al znate ulice, one nisu ovo birale. Pjesmu autorski potpisuju High5, autori glazbe su produkcijski duo DazedOut, spot je radio Primate, režirao ga Žiga Radulj, a od ostalih slovenskih imena sjećamo se Miha, Miha i još jedan Žiga", kažu dečki iz High5.

Za one koji ne znaju, High5 je mladi zagrebački hip hop sastav koji je vrlo rano ušao u glazbenu povijest. Naime, na promociji svog debi albuma uspjeli su rasprodati Veliki pogon Tvornice Kulture, pohvat kojem teže gotovo svi istaknuti bendovi iz regije. Dokaz je to sve veće popularnosti novog hip hop zvuka kojeg su u Hrvatskoj popularizirali Dječaci, Kiša metaka, Kukus te naravno i High5.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni