Vije-sti

HOP festival - Kompilacija na poklon kupcima festivalske ulaznice i dva gostujuća benda

HOP festival - Kompilacija na poklon kupcima festivalske ulaznice i dva gostujuća benda

Svi kupci festivalske ulaznice za House Of Pablo Festival u Tvornici kulture 20. i 21. veljače na poklon će dobiti prvu kompilaciju ovog izuzetnog zagrebačkog kolektiva bendova. Grupe su u međuvremenu kao goste pozvali grupe Elephant Stalker i Mahatma.
MTDE_Daniel_Gjurček_1

 House Of Pablo kompilacija predstavit će sve bendove kolektiva – Muscle Tribe Of Danger And Excellence, Killed A Fox, Straight Outta Fridge, She Loves Pablo, Malady Lane I Reflex Kid – sa po dvije potpuno nove pjesme. Kupci festivalskih ulaznica svoj će primjerak CD-a dobiti na festivalu i imati ih priliku ekskluzivno preslušati tjedan dana prije nego ih izvođači uploadaju na svoje Bandcamp i You Tube kanale. Također, snimke grupa Malady Lane, Straight Outta Fridge i Reflex Kid bit će njihovi prvi studijski zapisi dosad. Snimanje, miks, mastering i produkciju kompletne kompilacije potpisuje Leonard Klaić, bubnjar Killed A Foxa.

 Line up festivala pojačan je bendovima Elephant Stalker i Mahatma koji će nastupiti kao posebni gosti.

Zagrebačka četvorka Elephant Stalker svira instrumentalan hibrid metala i rocka i dosad su obišli većinu gradskih klubova. Oni će se pridružiti Muscle Tribeu, Killed A Fox i Straight Outta Fridge u petak, 20. veljače.

Drugog dana festivala uz bendove She Loves Pablo, Malady Lane I Reflex Kid stat će alter rokeri Mahatma koji su na sceni već 15 godina, a zagrijavanje za gostovanje u Tvornici napravit će ni manje, ni više nego na dva koncerta u Londonu (Gunner’s Pub 23. i 24. siječnja).

 House Of Pablo Festival

Petak, 20. veljače.

Muscle Tribe Of Danger And Excellence / Killed A Fox / Straight Outta Fridge / Elephant Stalker

 Subota, 21. Veljače

She Loves Pablo / Malady Lane / Reflex Kid / Mahatma

Ulaznice U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica po cijeni od 45kn.Jednodnevne u pretprodaji iznose 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 40 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni