Vije-sti

Hornsman Coyote & Soulcraft - novi album u prodaji

Hornsman Coyote & Soulcraft - novi album u prodaji

Izdavačke kuće Ammonite Records i PDV Records objavili su novi album Nemanje Kojića, istaknutog reggae umjetnika poznatijeg kao Hornsman Coyote, zajedno s bendom Soulcraft kojeg čine domaći reggae glazbenici.

Na albumu pod imenom “Hornsman Coyote and Soulcraft” se nalazi 14  pjesama koje su obilježile višegodišnju karijeru Hornsman Coyotea na nastupima u regiji i Europi, ali za ovu priliku uživo sviranih u studiju u novom aranžmanu.

Među gostima na albumu nalaze se prof. Ljuba Dimitrijević, Natalija Gajić, saksofonist Dušan Petrović, gitarist Nenad Gajin, Horace Thompson, a značajno je sudjelovanje novih jamajčanskih roots ikona Lutan Fyaha u pjesmi "Bloodsuckers" i Jah Masona u "Belly Of The Beast" za koju je spot snimljen u Beogradu.

Bogata reggae karijera Hornsman Coyotea obilježena je suradnjom s producentima i izvođačima poput Bunnington Judah, IrationSteppas, Rolling Lion, Max Romeo, Lee Scratch Perry, Inspirational Sounds i Jerry Lions.

Album "Hornsman Coyote and Soulcraft" je nastao iz velike energije ljudi koji su sudjelovali u realizaciji.

"Posle intenzivne saradnje sa inostranim producentima, moja dugogodišnja želja je bila da napravim jedan album sa prijateljima muzičarima domaće reggae scene i to se konačno dogodilo. Verujem da će namovaj album otvoriti mogućnost da što više nastupamo na regionalnim i inostranim festivalima i na tome upravo radimo. Nadam se da ćete uživati u pesmama sa ovog albuma barem onoliko koliko smo uživali dok smo ga pripremali” - kaže Nemanja Kojić.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni