Vije-sti

Indirekt otvara koncertnu sezonu u Zagrebu

Indirekt otvara koncertnu sezonu u Zagrebu

Nakon uspješne ljetne sezone u Umagu, Indirekt Music & Art Festival vrijedno radi na jesenskom Showcase festivalu u Beogradu, a u međuvremenu otkriva prvo u nizu iznenađenja za zagrebačku publiku.

U petak, 5. listopada, okosnica događanja će biti ono što Indirektu ide najbolje, intimno druženje i glazbeno umrežavanje u Kulturnom Centru Mesnička uz prijatelje i glazbene izvođače koji prolaze ispod mainstream radara.

Dogodilo se i to, Indirekt je počeo predstaljvati kvalitetne izvođače koji djeluju van granica Europe. Kulturni centar Mesnička je mjesto koje strastveno njeguje kulturu, stoga ne iznenađuje što je svoje mjesto u bogatom programu pronašao i istarski festival. Indirektne može pobjeći od ljetnog sounda,  a KCM će u petak postati epicentar širenja pozitivne energije nastale spajanjem dva glazbena projekta u usponu s ekipom željne otkrivanja kvalitetne glazbe i plesne retro zabave. Bit će predstavljena dva izvođača na prekretnicama karijera, koji prvi put nastupaju u Hrvatskoj. Predviđen je intimni nastup za samo 80 sretnika

Obožavatelji otkačenog dream popa Ariela Pinka, Mac DeMarcove šarmantne energije, brazilske tropikane 70-ih i 80-ih, veselih i melankoličnih melodija Mild High Cluba ili pak fanovi playlisti David Dean Burkharta će posebno cijeniti Paul Cherevicka i njegov sanjivi šesteročlani funky jazz-pop projekt, a podršku će mu pružiti Svemirkov miljenik, beogradski ROGI.

Organizatori napominju kako je ostalo svega još par karata, stoga požurite po ulaznice za Indirekt presents: Paul Cherry & R O G I koje vas čekaju u KCM i Rockstar cafe baru u ograničenoj količini (80) po cijeni od 40 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni