Vije-sti

Kandžija i Gole žene objavili ljubavnu posvetu ženama

Kandžija i Gole žene objavili ljubavnu posvetu ženama "Magična butra"

Kandžija i Gole Žene objavili su prvi singl nakon hvaljenog albuma "Nema labavo" iz 2015. godine te samostalnog Kandžijinog albuma "Beton" koji je izletio kao "tvrdo" iznenađenje prošle godine.

Ovim singlom, Kandžije i Gole Žene na radost fanova, najavljuju nove singlove te novi album do kraja godine.

Predivnu ljubavnu posvetu Kandžija i Gole žene namjerno nisu objavili za Dan žena, već dan nakon jer vjeruju da je svaki dan njihov. Napravili smo jako opuštenu i "feel good" pjesmu koja nije usiljena nego iskrena, što i nije toliko lagano koliko se čini. Sve je opušteno, prirodno u našem stilu, što nam je vrh. Gole žene su sad jače nego ikad, a ja sam dotakao poeziju kakvu nisam čuo dosad - rekao je Kandžija.

Snimljeno je, miksano i masterirano kod Luke Tralića Shota u studiju, i mislim da prvi put zvučimo bolje na snimci nego uživo. Na spotu se radilo jako dugo, sudjelovalo je puno ljudi, i hvala im puno svima, od statista, do postprodukcije i dizajna. Montažu je radila Maida Srabović, dizajn Demijan Bačić koji je napravio i možda najbolji omot prošle godine, a gifove od plišanih organa radio je Martin Peranović, dodao je Kandžija. 

Kandžiji će ovo biti sedmi studijski album, od čega treći s Golim ženama. Prošle godine iznenadio je hip hop scenu objavom solo albuma "Beton" bez prethodne najave s kojeg je objavio singlove "Grah" i "Trube".

S tim albumom bio je nominiran u kategoriji "Rap&Off izvođača godine" na nezavisnoj glazbenoj novinarskoj nagradi "Rock&Off" početkom godine. 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni