Vije-sti

Kokteli, svirke i ljetna oaza za vikend u vrtu Vintage Industrial Bara

Kokteli, svirke i ljetna oaza za vikend u vrtu Vintage Industrial Bara

Svakog vikenda nešto drugačije u zelenoj oazi Savske 160. Jedina konstanta je da petkom i subotom klub radi do 5 ujutro. Nakon rakija, viskija i piva došao je red na koktele po popularnoj cijeni od 25 kuna i shootere po cijeni od 10 kuna.

Uz ambijentano transcendentalno otpuštanje stresa pod otvorenim nebom u romantičnom osvjetljenju Ljetnog vrta i ispijanje koktela kao da sutra ne postoji očekuje vas i glazbeni program.

U petak 07. srpnja sa početkom u 21:00 h Krešimir Juričić & Hrvoje Prpić, poznatiji kao duo "The Midnight Specials" zasvirat će na Ljetnoj pozornici Vintage Industrial Bara. Repertoar će se bazirati na pjesmama Beatlesa, Boba Dylana, Simona & Garfunkela, CC Revivala te mnogih drugih folk/rock/blues standarda u akustičnom aranžmanu. 

U subotu 8. srpnja na Ljetnu pozornicu popet će se Blu:Kanu. Goran Rubeša i Josip Radić koji dvoglasima i akordima odaju počast Beatlesima, onima koji su na Beatlese utjecali te onima na koje su Beatlesi utjecali. Uz najveće pjesme liverpulske četvorke, na repertoaru će se naći i poneki zaboravljeni biser, zakopan na B-stranama albuma i singlova. Nije isključeno ni poneko iznenađenje iz posljednjih pedeset godina popularne glazbe…

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni