Vije-sti

Kozmodrum i Tornado Wallace u Garden Breweryju

Kozmodrum i Tornado Wallace u Garden Breweryju

Mnogi koji još nisu napustili vreli zagrebački asfalt, u subotu, 14. srpnja moći će doživjeti atmosferu plaže u dvorištu omiljenog Garden Breweryja, koji prvi put udružue snage s forty:love timom.

Za ovu veliku ljetnu plesnu zabavu nema boljeg izbora od gostovanja house zvijezde iz Melbournea. Valove na plesnom podiju širit će Tornado Wallace, jedan od, kako mu tepa Boiler Room, najfinijjih australskih glazbenih proizvoda. Svojim originalnim eklektičnim albumima osvojio je publiku diljem svijeta, a osobito posljednjim sjajnim, vrlo hvaljenim uratkom Lonely Planet, jedinstvenom kombinacijom balearične i atmosferične glazbe prožetom zvukovima iz prirode. Na svojim nastupima preferira, pak, izrazito plesni house, kojim je samo u posljednje vrijeme rasplesao publiku u Moskvi, Londonu, Kairu, Bakuu, Madridu, Sidneyu...

Niz će nastaviti upravo u Zagrebu na večeri forty:love, u njezinom premijernom izdanju na otvorenom te također prvi put sa svirkom uživo. U takav ambijent sjajno će se uklopiti Kozmodrum, bend koji originalnim nastupima već dulje vrijeme plijeni pozornost glazbenih znalaca u Hrvatskoj i šire. Granice pomiču svojom kombinacijom jazza i elektronike te drugih pravaca, koju mnogi već nazivaju organic dance music. Istražujući što je sve moguće u muzici, Janko Novoselić i njegova ekipa glazbenih majstora, kako sami kažu, ne prežu ni od jazza ni techna.

Njihovo putovanje kozmičkim prostranstvima glazbe upotpunit će i domaćini večeri. Pionir housea na ovim prostorima – Felver donijet će, kao i posljednjih 25 godina, najbolje od elektroničke glazbe, a atmosferu će ugrijati i sve popularniji Adriatic Coasting duo Nick i Pepi. Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti putem Entrio sustava. S početkom u predvečernjim satima pa sve do zore dvorište Gardena doživjet će posebno izdanje uz more odlične glazbe, vrhunska piva, ukusnu hranu i zavodljivu publiku.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni