Vije-sti

Lana Del Rey predstavila novu pjesmu i najavila novi studijski album

Lana Del Rey predstavila novu pjesmu i najavila novi studijski album

Za sam kraj ljeta, stiže nam „Mariners Apartment Complex“, a već sljedeći tjedan bit će predstavljena i „Venice Bitch“

Znamo da se ljeto približilo svom kraju, kada nas Lana Del Rey uvede u jesenju sjetu i melankoliju! Upravo je to učinila predstavivši novu pjesmu „Mariners Apartment Complex“, koja je od danas dostupna u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi.

Za sam kraj ljeta, Lana Del Rey najavila je objavu čak dvije nove pjesme – vijest o tome došla je putem njenih društvenih mreža, a ujedno je potvrđeno i kako se trenutno nalazi u studiju te s producentom Jackom Antonoffom radi na novom materijalu. Iako novi album ne možemo očekivati prije 2019. godine, Lana Del Rey je djelić novog materijala fanovima odlučila predstaviti kroz objavu dvije nove pjesme!

 

 

Prva u nizu je upravo „Mariners Apartment Complex“, pjesma koja je svjetsku premijeru doživjela kao Hottest Record In The World u Annie Mac showu na BBC Radio 1. Potvrđeno je i kako već sljedeći tjedan, točnije 18. rujna, možemo očekivati i objavu još jedne nove pjesme, naslova „Venice Bitch“!

Obje pjesme popraćene su i videima koje je Lana kreirala u suradnji sa svojom sestrom, umjetničkog imena Chuck,  a prvi u nizu je upravo video za „Mariners Apartment Complex“, koji je u Hrvatskoj u manje od 24 sata od objave ušao na YouTube Trending listu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni