Vije-sti

Let 3, Kandžija, TBF i drugi sljedeći vikend stižu na Rocklive Festival!

Let 3, Kandžija, TBF i drugi sljedeći vikend stižu na Rocklive Festival!

U vikendu pred nama, Koprivnica će ponovno biti centar domaće glazbene scene, po deseti jubilarni put održava se RockLive Festival!

koprivničkom Kampusu ovog će vikenda 30. i 31. srpnja, RockLive Festival #10 nakon prošlogodišnje odgode, konačno održati svoje jubilarno deseto izdanje.

Izvođači ovogodišnjeg festivala su neka od najvećih domaćih glazbenih imena, pa će u petak 30.7. nastupiti Let 3, Kandžija, Motus Vita Est koji zamjenjuje otkazani M.O.R.T, te ŠizaZebas i Grunter, dok će na RockLive pozornicu u subotu 31.7. zakoračiti TBF, Mortal Kombat, Šank!?, Kraj programa, Core System i JegerKola. Oba dana nakon odličnih koncerata do jutarnjih sati provod se nastavlja uz već dobro znani RockLive Radio Show!

Iako prvotno najavljeno kao događanje s ograničenim brojem posjetitelja, tome više nije tako, RockLive će se održati bez ikakvih ograničenja, te uz poštivanje važećih epidemioloških mjera. Ulaz na festival omogućen je svima koji pribave Covid potvrdu, a onima koji ju neće imati, omogućeno je brzo testiranje na festivalskom ulazu. Testiranje će se vršiti u petak 30.7. od 18h do 23h, te u subotu 31.7. od 18h do 23h. Oni koji testiranje obave u petak, više se ne moraju testirati u subotu. Poseban napor RockLive je učinio da upravo taj trošak svede na minimum, pa će posjetitelji plaćati cijenu testa od 40kn, a RockLive im za uzvrat poklanja refundaciju u vrijednosti pića od 30kn, čime je trošak posjetitelja samo 10kn!

Ulaznice kupljene za festival najavljen 2020. godine vrijede za ovo izdanje festivala. U prodaji su i nove festivalske ulaznice koje vrijede za 2 dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.

Cijena ulaznice je 110kn, dok će na blagajni festivala iznositi 130kn.

Direktan link za festivalske ulaznice: https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-10-7536

Dnevne ulaznice moći će se također kupiti svakog dana na blagajni festivala po cijeni od 85kn.

Posjetitelji izvan Koprivnice koji dolaze vlakom imaju pravo na HŽ popust od čak 40% na povratnu kartu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni