Vije-sti

Let 3 najavio trosatni koncert u Sax!-u

Let 3 najavio trosatni koncert u Sax!-u

Let 3 prošle je godine u dva koncerta u Saxu isporučio čak šest sati vrhunskog rokenrola, a sad se vraćaju na isto mjesto.

Ovaj put s jednim koncertom i to u subotu, 18. travnja. Cijena ulaznice je 95 kuna, na dan će koštati 120 kuna. Broj ulaznica je ograničen, atmosfera intimna, a koncert temeljit trosatni - ukratko prava poslastica za najveće fanove benda! Informacija o početku pretprodaje bit će dostupna uskoro.

Let 3, riječke pičke koje na ovaj ili onaj način fasciniraju i šokiraju još od 1987: bilo svojim u najmanju ruku neobičnim scenskim nastupima, bilo svojom laganom opsjednutošću falusom („babin“, „živi“, „Marko“ ili jednostavno „u čelo“) ili nekim od svojih spomenika kao što je onaj posvećen Angeli Merkel pri obavljanju određenih radnji. 2019. je obilježio singl s Vucom “Golub Vaso“, a Siniša je suradnju opisao kao “Bas bubanj u trbuh, doboš u čelo, vokali režu oči, to je: heavy rokija!“. Uz prstohvat bizarnosti ovo ukratko sublimira lik i djelo ovih Riječana. Tekuću je pak godinu obilježio hit “Sam u vodi” s Terezom Kesovijom.

U Saxu se i ovaj put očekuje tri sata hitova kao što su „Dijete u vremenu“„Izgubljeni“, „Kontinentio“, „Mamne baneta“, „Profesor Jakov“. Grijota je propustiti ovo “opširnije izlaganje” kako najavljuju iz benda koji inače čine basist i vokal Damir Martinović (Mrle), vokal Zoran Prodanović (Prlja), gitaristi Dražen Baljak (Baljak) i Matej Zec te Ivan Bojčić na bubnjevima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni