Vije-sti

Lovely Quinces s Robertom Plantom i Morcheebom

Lovely Quinces s Robertom Plantom i Morcheebom

Mlada nada estrade i jedna od naših najpoznatijih kantautorica, Lovey Quinces, nastupit će kao predizvođačica na hrvatskim nastupima Roberta Planta i Morcheebe.

Prvo otvaranje za bend Morcheeba bilo je na njihovom posljednjem nastupu u Tvornici kulture, što se očigledno pokazalo dobrom suradnjom, jer će sada otvoriti i nastupiti prije Skye i Rossa u tvrđavi Svetog Mihovila u Šibeniku, 17.07.

 

Legendarni Robert Plant 30.07. gostuje sa svojim bendom "The Sensational Space Shifters" u pulskoj Areni. Između nekoliko izvođača koji su poslani Plantovom menadžmentu, izabrana je upravo Dunja Ercegović, čime će joj se pružiti jedinstvena prilika djeliti pozornicu s jednim od najboljih vokala svih vremena. 

Osim koncerata s Plantom i Morcheebom, Lovely Qunces će ovo ljeto nastupiti u Dubrovniku, Kastvu, Makarskoj te u Orahovici na Ferragosto Jamu. Do kraja godine bit će objavljen i drugi EP "Meet Me In Moscow, Part Two". Prvo izdanje nominirano je za nagradu IMPALA i Porin za najbolji alternativni album.

Marija Kancir
Marija Kancir

Music washes away from the soul the dust of everyday life.