Vije-sti

Luke Black predstavlja dvostruki božićni singl -

Luke Black predstavlja dvostruki božićni singl - "Jingle Bell Rock / Nebula Lullaby"

Mladi srpski izvođač Luke Black objavio je dvostruki singl " Jingle Bell Rock / Nebula Lullaby ", koji je od danas dostupan na digitalnim glazbenim servisima, dok su prateći videospotovi od ranije dostupni na njegovom VEVO kanalu .

 

Nakon zamijećenog debitantskog singla "D-Generation" (video ), za koji su remikseve napravili producenti MKDSL, Jan Nemeček i Luminous, uslijedili su singl "Holding On To Love" (video ) i službeni istoimeni remix EP , na kojem je ostvarena suradnja s regionalnim i međunarodnim producentima - Tijana T (Srbija), DJ Lil Taty (Srbija), Hard Ton (Italija), Buzdovan (Hrvatska) i Inje (Srbija). U rujnu ove godine Luke Black je objavio i svoje debitantsko EP izdanje "Thorns " , sa zamijećenim pjesmama "Gypsy" i "Thorns".

Uz studijska izdanja, 2015. godina označila je i njegova prva predstavljanja u koncertnom obliku – premijerni nastup imao je u Beogradu na službenoj promociji debitantskog EP izdanja, a zatim su uslijedili i regionalni nastupi - prvo na Waves Vienna festivalu u Beču, a zatim i u zagrebačkoj Tvornici kulture .

Singlovi s pratećim videospotovima su od ranije dostupni na Luke Black Vevo kanalu , a od danas su u Hrvatskoj dostupni i putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih servisa:
https://LukeBlack.lnk.to/JingleBellRock

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni