Vije-sti

Mimi Mercedez novom pjesmom

Mimi Mercedez novom pjesmom "Kučke" najavila album

Jedno od vodećih imena regionalne rap scene - Mimi Mercedez, najavila je objavu novog studijskog albuma! Naslova "Mržnja", izdanje nam stiže već 4. listopada.

Tim povodom je predstavljen i najavni singl s videospotom "Kučke", koji je posvećen njenoj ekipi.  

 

 

S novim singlom Mimi Mercedez ponovno donosi dobar beat, zaraznu melodiju, prepoznatljiv stav i dobar provod, u produkciji Geto Gerile. Kako i sama otkriva, nova pjesma je rezultat jednog internog izazova, kojeg su Mimi i njen tim postavili pred sebe: "Pjesma "Kučke" je jedan u nizu freestyleova u sklopu izazova koje smo si Zartical i ja zadali - a to je da u dva mjeseca napravimo "pjesmu na dan". Upravo zato se taj termin i provlači nekoliko puta kroz tekstove pjesama na novom albumu", objašnjava Mimi Mercedez.

Mimi je tom prigodom objasnila i sam naslov pjesme: Kada sam počela s glazbom, Kučke smo bile samo moje prijateljice i ja, a sada je to već ozbiljan pokret bahatih djevojčica i dječaka širom Balkana. Tim povodom sam svoju sreću i zahvalnost željela ovjekovječiti ovom pjesmom.

Kako je već istaknuto, album "Mržnja" bit će objavljen 4. listopada, a donosi ukupno 12 novih pjesama koje su Mimi Mercedez i njen tim kreirali. Uz naslov i datum objave, otkriveni su i naslovnica albuma te popis pjesama. Izdanje je dostupno za digitalne prednarudžbe putem Google Play-a: https://mimimercedez.lnk.to/Mrznja  

 

"Mržnja" - popis pjesama:

Mržnja

Stil Života

Mimi Opel

Kučke

Pogledaj je

Nadal

Mimi Mimi Mimi

Ženska Banda

Na Felne Bacam Evre

Ovoga Mi Krsta

Deca Rata

Ljudi Te Vole Kada Si Mrtav

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni