Vije-sti

Mr. Lee & Ivanesky u Teatru &TD

Mr. Lee & Ivanesky u Teatru &TD

U susret velikom koncertu "Antivalentinovo" Leta3, 13.02.2016. u Domu sportova, održat će se i nekoliko warm up eventa! Prvo zagrijavanje donosi ekskluzivni nastup projekta MR. LEE & IVANESKY iza kojeg stoje Damir Martinović Mrle (Let3) i Ivanka Mazurkijević (Stampedo), koji će uživo uz vrsne prateće glazbenike, među kojima su i Vlado Simchich Vava (Turisti, ex-Laufer), Ivan Bojčić (Morso, Let3), Dražen Baljak (Let3), predstaviti svoju jedinstvenu glazbenu priču.

Zagrijavanje će se dogoditi 12.12.2015. u Teatru &TD, s početkom u 21 sat.

Ulaznice za ovaj događaj moći će se kupiti na blagajni Teatra &TD po cijeni od 25 kuna.

Podsjećamo da su ulaznice za Let3 Antivalentinovo koncert već u prodaji i to po jedinstvenoj cijeni od 80 kn za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kn, a mogu se kupiti u Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci, te u sustavu Eventima.

Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj early bird cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta3 i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta 'Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky’, koji ćemo ekskluzivno moći čuti uživo upravo na warm up eventu, u Teatru &TD 12. prosinca!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni