Vije-sti

N I K O L I N A predstavlja dosad najemotivniju pjesmu! Poslušajte

N I K O L I N A predstavlja dosad najemotivniju pjesmu! Poslušajte "Prijateljice"

Nakon odličnih singlova "Srce" i "Ljubav" N I K O L I N A nam predstavlja svoju novu pjesmu "Prijateljice" koja je za nju vrlo osobna i dosad najemotivnija. Govori o velikoj povezanosti, usponima i padovima u prijateljstvu.

Prijateljstvo je, kako kaže Nikolina, jedan od najbitnijih odnosa koje imamo i smatra da u ovoj pjesmi opisuje neke situacije s kojima se većina može poistovjetiti.

Mnogo puta sam doživjela da ljudi oko mene govore o svojim problemima u prijateljstvima, a doživjela sam ih i sama. Čini mi se da nema puno pjesama koje to problematiziraju, a s obzirom na vrijednost koju pridajem tom odnosu, imala sam potrebu to i uglazbiti.

Glazbu i aranžman, kao i spot za singl ”Prijateljice” radio je Luka Vidović, dok je tekst napisala Nikolina. Luka je iznimno talentiran mladi umjetnik čije se ime veže uz zagrebački synthwave duo Pocket Palma.Suradnja s Nikolinom je počela jako prirodno i užasno mi je drago da mi se obratila za produkciju. Uz Nikolinin tekst i ideje bilo je jako lako raditi na pjesmi i brzo smo pretvorili zajedničku viziju u finalnu verziju pjesme. Jako sam ponosan da sam na kraju režirao i snimao video za pjesmu koji joj je dodao još jednu dimenziju. Vjerujem da je ovo samo početak naše suradnje.“ – govori nam Luka.

Luka je sam napravio cijeli spot od snimanja, režiranja, lighta, scenografije do montaže. Bilo je izuzetno ugodnu s njim surađivati, sve je išlo vrlo brzo, bez puno filozofije i dilema. Rekla bi da se dogodio instinktivni kreativni sklad.“ – za kraj dodaje Nikolina.

Pjesma „Prijateljice“ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih
digitalnih glazbenih platformi.
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni