Vije-sti

Narednik Lobanja u petak promovira novi album u Vintageu!

Narednik Lobanja u petak promovira novi album u Vintageu!

Veliki metal spektakl sprema se ovaj petak u Vintage Industrial Baru! Promociju novog albuma "Nitko neće preživjeti" imat će Narednik Lobanja i Vod Smrti, a večer će otvoriti zagrebački black metal Frozen Forest.

Narednik i njegov Vod će uz nove stvari s albuma izvesti i svoje klasike poput Nuklearnog noža, Siroče rata, Nagazne mine itd. Bend ima četiri člana - Kostur Ratnik (vokali/gitara), Göri (gitara/vokali), Stid (bass) i Progonitelj (bubnjevi). Prije  novog albuma izdali su četiri 7" singla i jedan EP"Trupa trupala". Narednik ne svira često u Zagrebu, tako da ih nemojte zaobići jer "…od ustanka iz mrtvih, Narednik Lobanja i njegov Vod Smrti haraju ovom planetom, uništavajući svoje neprijatelje brzom i glasnom glazbom.Nema spasa za vas, smrtnici!"
novi album: http://bit.ly/1LHabCm 

Kao gosti na promociji nastupit će opaki blackeri Frozen Forest. Ova trojka (Mihovil – voka/gitara, Danijel - bass, Matko - bubnjevi) svira sirovi black metal i bez greške na live nastupima priredi jedinstveni glazbeni, a i vizualni doživljaj! Provjerite zašto sa svakim novim nastupom stječu sve više fanova, makar i ne bili ljubitelji ovog ekstremnog žanra. Također intervju s članovima benda pročitatjte ovdje.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, kod Cibone), a na dan će koštati 30 kuna. Početak programa je u 20:30h.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni