Vije-sti

Nasljednici - novo rock ime na glazbenoj sceni objavili su singl

Nasljednici - novo rock ime na glazbenoj sceni objavili su singl "Samo sanjaj"

Oni su Nasljednici svega dobrog u rock and rollu. Oni su novo ime na rock sceni, bend sa zagrebačkom adresom koji puca visoko.

Nasljednike su osnovali Branimir Farkaš (vokal, gitara) i Roko Farkaš (solo gitara) 2019. godine, a od ovog proljeća stabilizirali su se u postavi s Vjekom Zuhrićem Novakovićem na bubnjevima i Vinkom Jakupakom na bas gitari. 

Nasljednici za sebe kažu da su tinejdžerski band s "imposterom among us", s vjernim i cool mladim fanovima. Branimir i Roko dosad su napisali 50-ak autorskih pjesama od kojih su njih 20-ak predstavili publici na nizu koncerata u Zagrebu u proteklih godinu i pol dana.

Nakon zapaženih nastupa na festivalima Glazbene kuće na Bundeku dobili su stalni angažman kao kućni band u klubu Booze and Blues u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu. 4 nastupa u 4 petka zaredom bili su dovoljni da ova nova energija bude primijećena, a prvi singl snimljen pod producentskom palicom Marija Rašića, basista, aranžera i producenta Majki. Samo sanjaj je, kako sami kažu, početak jedne nove rock priče i novog novog vala u nekad rockerskom gradu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni