Vije-sti

Neno Belan i Fiumens izvode Đavole u Puli

Neno Belan i Fiumens izvode Đavole u Puli

Neno Belan, najveći romantičar na domaćoj pop/rock sceni, autor nekih od najljepših pjesama i jedan od najcjenjenijih glazbenika na ovim prostorima, poziva Vas na emotivno glazbeno putovanje u bolju prošlost.

Putovanje naslovljeno, poput njegove pjesme, "Pričaj mi o ljubavi”.

Za takvu priču nema bolje od glazbe njegove nekadašnje, a danas legendarne grupe “Đavoli", koju će nam u double-retro stilu odsvirati preko dva sata Neno Belan & Fiumens. Bend će biti pojačan saksofonistom Jakšom Kriletićem-Jordesom.

Stoga u petak, 6. srpnja 2018., svi putevi vode na pulski Kaštel gdje ćemo pričati o ljubavi, Bambini, Luciji, o tome kako ona nema nikoga, da li je kasno za nas i dugom toplom ljetu.

Ulaznice za manifestaciju naslovljenu poput Belanove pjesme „Pričaj mi o ljubavi“ možete kupiti u pretprodaji od sljedećeg tjedna po  cijeni od 70/80kn i u zadnjem krugu po 90 kn isključivo u Freak Out trgovini (Sergijevaca 26, Pula). Karte po cijeni od 90 kn su dostupne na Entrio.hr platformi. Na sam dan koncerta karte će se moći kupiti po cijeni od 100 kn na ulazu (ako se unaprijed ne rasprodaju). 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni