Vije-sti

Objavljena satnica Online koncerta #2

Objavljena satnica Online koncerta #2

Nakon vrlo uspješnog prvog izdanja medijsko-glazbenog događaja Dan pobjede, Pozitivan ritam i Radio 808 ponovno udružuju snage i donose Online koncert #2. U subotu, 20. lipnja, u HUB385 ponovno će nastupiti niz autora domaće nezavisne i alternativne glazbene scene, svih žanrova i generacija.

U drugom izdanju Online koncerta skoro pravo koncertno iskustvo publici će priuštiti kultni hip hop duo Tram 11, a uz General Woou i Targetu pridružuje se DJ Noki Nole. U novom, punom bendovskom sastavu stižu Lovely Quinces, donedavno solo projekt kantautorice Dunje Ercegović. Njenim kantautorskim putevima idu i mlade i talentirane glazbenice Aklea Neon i Dina Rizvić. Za pravu bendovsku atmosferu pobrinut će se She Loves Pablo, ESC Life i Trobecove krušne peći, a kraj bogatog glazbenog dana označit će live set domaćeg producenta elektroničke glazbe Le Chocolat Noira, koji će istovremeno predstaviti i svoj drugi aktualni projekt Fiume.

Glazbenici će nastupiti uživo, a koncert će se moći pratiti putem live video i audio streama na Radio 808 web stranici te na socijalnim mrežama.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni