Vije-sti

Objavljeni tlocrt i satnica ovogodišnje Brucošijade FER-a

Objavljeni tlocrt i satnica ovogodišnje Brucošijade FER-a

Još nas samo jedan dan dijeli od 13. studenog i 39. Brucošijade FER-a, najvećeg studentskog festivala!

Brucošijada FER-a već tradicionalno okuplja veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ove godine imamo priliku slušati 16 izvođača na tri stagea. 

U već standardnoj ponudi naći će se i kino, a klub KSET se pretvara u plesni podij na kojem će se posjetitelji zabavljati do sitnih jutarnjih sati. I ove godine je organiziran Votafak stage, a sadržaj istog ne zna nitko pa svakako između koncerata svratite do učionice B5!

Za dobru zabavu na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a zaduženi su Krankšvester, Buč Kesidi, KUKU$, Repetitor, Pocket Palma, Grše, Jeboton Ansambl, Ružno Pače, Fantom, Đutko i Plodovi Zemlje, Vizelj, Doringo, TAMAN, Loše Društvo, ELEVEN i Kaleido.


Kako bi se lakše snalazili po FER-u, organizatori uz satnicu donose i tlocrt. Posebnu pozornost obratite na različite ulaze budući da ne ulaze svi posjetitelji na isti ulaz. Na prostor Brucošijade FER-a nije dozvoljeno unositi pića ni hranu, a nakon što jednom uđete na prostor festivala, nije moguć ponovni ulazak.

S obzirom na epidemiološku situaciju, događaj će se održati prema uputama Civilnog stožera te svi posjetitelji moraju imati važeću EU COVID potvrdu ili se testirati prije ulaska u prostor FER-a. Testiranje će biti organizirano u sportskoj dvorani Martinovka (Miramarska bb). Za testiranje se moguće naručiti putem linka https://bit.ly/bruc21-testiranje, a trajat će od 13 do 23 h. Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.

Ulaznice za ovogodišnju Brucošijadu FER-a su rasprodane!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni