Vije-sti

Počela promotivna prodaja ulaznica za četvrto izdanje SuperUho Festivala!

Počela promotivna prodaja ulaznica za četvrto izdanje SuperUho Festivala!

Nakon uspješnog trećeg izdanja SuperUho Festivala koji je 2016. po prvi put održan u biseru hrvatskog dijela Jadrana Primoštenu, ovom prilikom najavljujemo datume održavanja četvrtog izdanja festivala od 7. do 9. kolovoza 2017. Festival će se održati u istom prekrasnom, intimnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, koji se nalazi u neposrednoj blizini jedne od najljepših plaža na Jadranu. U navedenom je prostoru smješten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom, u kojem zvučnu kulisu uz nezaobilazne cvrčke stvara i ugodan šum mora.

Ugodna i produktivna suradnja s telekomunikacijskom tvrtkom ISKON – generalnim sponzorom svih dosadašnjih izdanja SuperUho Festivala  - nastavlja se i njegovim novim izdanjem, obećavajući puno zanimljivih popratnih sadržaja, pogodnosti i poklona za posjetitelje. Vrijedi izdvojiti radionice organizirane za goste kampa u sklopu prošlog izdanja festivala koje su se pokazale kao pravi hit tako da nema sumnje kako će goste festivala Iskon i iduće godine oduševiti svojom kreativnošću i idejama.

Budući je ove godine kamp bio rasprodan uoči samog početka festivala, SuperUho za iduću godinu priprema njegovo širenje na dvostruko veću površinu. Jednako tako će se produljiti i njegovo radno vrijeme pa će kamp biti otvoren već  5. kolovoza u 12:00 sati i radit će sve do 10. kolovoza u 12:00 sati. Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji o kojima će informacije biti dostupne tijekom siječnja.

Koncept glazbenog programa zadržat će svoj prepoznatljiv intimni format uživanja u glazbi i koncertnom ambijentu gdje će nastupiti pažljivo i s ljubavlju izabrani izvođači svjetske i regionalne glazbene scene. Kako bi dočarali programski koncept onima koji nisu posjetili protekla izdanja SuperUho Festivala spomenimo samo neke od izvođača koji su dosad nastupili: The National, Einstürzende Neubauten, Mark Lanegan, Devendra Banhart, Mudhoney, Peter Hook & The Light, Lightning Bolt, Flogging Molly, Fuck Buttons, Howe Gelb Triage, Sun Kil Moon, Of Montreal, Black Lips, Shobaleader One, Tuxedomoon,  Earth, Chelsea Wolfe,  Saul Williams, Disciplin A Kitschme, Žen, Repetitor,  Damir Avdić, PCVC, Seven That Spells, ABOP, Diskodelija, Close Distance, The FogSellers, Pridjevi i mnogi, mnogi drugi.

Ovom prilikom najavljen je početak prodaje prvog ograničenog paketa festivalskih ulaznica po promotivnoj cijeni od od 190 kuna, te kamperskih ulaznica koje će se u promotivnom razdoblju prodavati po cijeni od samo 60 kuna. Komplet koji omogućava posjet svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji, u ovom prvom promotivnom paketu koštat će samo 250 kuna. Ulaznice po navedenoj promotivnoj cijeni prodavat će se u razdoblju od 21.12. do 31.12. na sljedećim pretprodajnim mjestima:

Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik

CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni