Vije-sti

Počinje najbolji party u gradu - pratite uživo dodjelu nagrada Rock&Off od 19:30h!

Počinje najbolji party u gradu - pratite uživo dodjelu nagrada Rock&Off od 19:30h!

Danas od 19:30h počinje šesto izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off koju možete pratiti uživo na Rock&Off webu ili putem livestreama.

Sve je spremno za najbolji party ove godine, a omiljeni izvođači struke i publike iz prošle, ali i proteklih pet godina okupit će se večeras u zagrebačkoj Tvornici Kulture kako bi proslavili uspješnu i bogatu 2023. godinu na domaćoj rock & off sceni.

Najluđi tulum u gradu počinje u 20 sati, a razgovori s nominiranima će ići u predprijenosu od 19.30 h. Šesto izdanje ima potencijal biti najbolje do sada, a na pozornici će ugostiti: Detour, IDEM, Ivanu Picek, Jelusick, Kliniku Denisa Kataneca, Miach, Natali Dizdar, Repera iz sobe i Zimizelen. Ipak, organizatori su odlučili još malo začiniti program koji će zaključiti nastupom gostiju iznenađenja. Na after partyju će nastupati Luka Barbić iz TBF-a Banana Zvuka i svojom selekcijom rasplesati sve nazočne.

Praćenjem dodjele podržavate domaću rock&off scenu koja zahvaljujući i vama raste iz godine u godinu. Vaša prisutnost, streaming, ulaznice i merch koji kupujete daju glazbenicima motivaciju za rad, a vama jamče nova izdanja.
 
Žiri nagrade Rock&Off ove se godine sastojao od 90 novinara eminentnih domaćih medija koji su nominirali, a zatim i odabrali najbolje rock & off izvođače 2023. godine. Publika je glasala za Izvođača godine u Iskonovoj nagradi publike, a najsretniji glasači osvojili su i vrijedne nagrade. Dio večeri obilježit će i dodjela nagrade za životno djelo, koju će posthumno dobiti čuveni splitski kantautor, Toma Bebić.

roff 

Program vodi uvijek sjajna Martina Validžić, a nagrada će prezentirati poznata imena iz hrvatskog javnog života.
 
Kompletan popis nominiranih možete provjeriti OVDJE.
 
Sve ostale novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni