Vije-sti

Pogledajte novi spot Ensha -

Pogledajte novi spot Ensha - "Can’t Turn It Off"

Milenko Vujošević, poznatiji kao Ensh, objavio je prvi spot na engleskom jeziku, sa svog najnovijeg izdanja "Both of them Milenko".

Spot za pjesmu "Can’t Turn It Off" snimio je redatelj Aleks Vujošević, Milenkov brat, s kojim je već surađivao na spotovima za pjesme "Fiks" i "Robin Hood" sa Enshovog prvijenca "Belgrade". Kao i prethodna dva, novi spot donosi prepoznatljivi autorski pečat i autentična je vizualna nadgradnja koja zaokružuje umjetničku predstavu neurotičnosti modernog društva. 

Pjesma "Can’t Turn It Off" opisuje nervozu i anksioznost pojedinca u suvremenom svijetu, uz agresivan, ali ujedno i  plesni ritam. Spot stvara privlačnu tenziju vođenu ludim i duhovitim karakterom.

"Ova pjesma obuhvata ideje koje me najviše uznemiruju dok pokušavam da zaspim. Često sam  anksiozan i htio sam da sva svoja razmišljanja opišem u jednoj kaotičnoj pjesmi, ali da ona u isto vrijeme bude i ritmična i razigrana. Mislim da najteže stvari mogu ponekad biti uzrok najveće sreće", objašnjava Ensh, i dodaje da je to ono što daje posebnu atmosferu koju pjesma "Can’t Turn It Off" nosi, a po kojoj se i izdvaja od ostalih s albuma, "Both of them Milenko".

Ensh se upravo vratio sa dvomjesečne turneje koja je obuhvatila prestižni irski festival "Electric Picnic" gdje je nastupao sva tri dana, turneje po Balkanu, a također je imao i tri nastupa na festivalu "Indie Week" u Torontu.

Recenziju Enshovog albuma, "Both of them Milenko", pročitajte ovdje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni