Vije-sti

Poznata satnica za koncerte S.A.R.S.-a u Zagrebu

Poznata satnica za koncerte S.A.R.S.-a u Zagrebu

Dvodnevna epidemija dobre glazbu doživjet će svoj vrhunac ovog petka i subote, 21. i 22. listopada u Domu sportova gdje će u dva dana S.A.R.S. održati svoje najveće koncerte u karijeri i proslaviti deset godina na glazbenoj sceni! Kao predgrupa bendu će se pridružiti skupina "Ničim izazvan" s kojom je S.A.R.S. ostvario odličnu suradnju u pjesmi "Glupost", jednom od hitova s aktualnog albuma koji će biti uživo premijerno izveden u Domu sportova!

Program će se odvijati prema najavljenoj satnici stoga organizatori pozivaju sve da u dvoranu uđu na vrijeme, kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve:

19:30h vrata
20:30h Ničim izazvan
21:30h S.A.R.S.
00:00h kraj

Ulaznice za rođendanske koncerte S.A.R.S.-a možete kupiti u sustavu Eventima, zagrebačkom Dirty Old Shopu i riječkom Dallas Music Shopu. Cijena redovne ulaznice je 90 kn, fan pit 120 kn, dok je cijena ulaznica za oba dana 120 kn, a fan pit 170 kn.
Ulaznice će biti u prodaji i na blagajni Doma sportova na dane koncerta po cijeni od 110 kuna, a fan pit po cijeni od 120 kn za jedan dan. Svi koji imaju dvodnevnu ulaznicu za koncert dobit će narukvicu koju trebaju čuvati i ne smiju skidati dok ne završi i drugi koncert!
Ukoliko još niste, svoje ulaznice osigurajte ovdje.

Na koncertu će se po posebnoj promotivnoj cijeni moći kupiti S.A.R.S. albumi i pripadajući merchandise na dva štanda.
Na koncertu je zabranjeno pušenje, unošenje selfie stickova, unošenje kišobrana, unošenje vlastite hrane i pića, unošenje profesionalne foto i video opreme, a garderoba je osigurana. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni