Vije-sti

Pravila igre na Dan zaljubljenih objavili melankoličnu baladu

Pravila igre na Dan zaljubljenih objavili melankoličnu baladu "Jedina"

Nesretna ljubavna priča tema je nove pjesme i spota grupe Pravila Igre „Jedina“.

Nakon višestrukih glazbenih uspješnica, Pravila Igre ponovno povisuju ljestvicu te svojim novim glazbenim uratkom daju naslutiti da u 2021. godini pripremaju niz njihovih glazbenih iznenađenja.

Teško je opisati koliko nam je svaka pjesma posebna dok je stvaramo, ali zaista je tako – svaka od njih ostavlja svojevrsni upečatljivi trag u našoj karijeri. Pjesma 'Jedina' također je među našim omiljenim djelima, i čvrsto vjerujemo da će pronaći svoje mjesto u srcima naših slušatelja. Ona je posebna, emotivna, karakterna, i upravo to smo nastojali potkrijepiti pričom u glazbenom video spotu. Nadamo se da ćete uživati kao što smo i mi uživali stvarajući ju! - izjavili su dečki iz Pravila Igre.

Prošle godine ova je grupa, unatoč krizi uzrokovanoj pandemijom Covid-19, plasirala neke od najuspješnijih singlova u svojoj karijeri. Tako su se njihove pjesme "Usne od šećera" i "U hladnoj sobi" plasirale u više navrata na prvo mjesto glazbene liste HR Top 40 Hrvatske diskografske udruge, dok je pjesma Usne od šećera zaradila i nagradu Cesarica za HIT mjeseca svibnja.

Pjesma "Jedina" započinje niz od planirana četiri singla u ovoj godini, a dečki kažu kako će, u skladu s nadolazećim okolnostima, spremno odraditi barem nekoliko (virtualnih) nastupa za svoje vjerne obožavatelje. Cjelokupnu podršku pružaju im i supružnici Buljan, autori i tzv. „hitmejkeri“ koji vjerno stoje iza svih njihovih glazbenih uspješnica.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni