Vije-sti

Priča o mračnim mitovima istarskih šuma u novom spotu „Silvermoon“ odlična je uvertira za novi album koji priprema Manntra

Priča o mračnim mitovima istarskih šuma u novom spotu „Silvermoon“ odlična je uvertira za novi album koji priprema Manntra

„Silvermoon“ je drugi video s nadolazećeg albuma „Kreatura“ koji će grupa Manntra izdati u kolovozu ove godine.

Dosad su s nadonalazećeg albuma objavljeni singlovi „Nightmare“, energična, melodična i zarazna pjesma, zatim„Tanz“ gdje je odlično prikazana ljubav i strast između lovca i lovine. 

Uslijedio je „Volhov“ odnosno Veleš, Bog podzemlja, čarolije, ali i glazbe. U pjesmi je opisana njegova moć kako su je ondašnji ljudi doživljavali i ono što je njima značio u tamnim i starim vremenima.

Sve dosadašnje pjesme, uključujući „Silvermoon“ koji bend danas predstavlja, odlična su uvertira za album koji je pred nama. 

„Ovaj put odlučili smo napraviti vizualno nešto sasvim drugačije te smo istražili mračne mitove istarskih šuma i legendi. Sigurni smo da će se i ova pjesma dobro uklopiti u cjelinu novog albuma i da će biti odlično prihvaćena kao i ostale.“ – rekao je Marko Matijević Sekul.

Glazbu za pjesmu „Silvermoon“ napisali su Maja Kolarić, Marko Matijević Sekul, Boris Kolarić, Marko Purišić, Andrea Kent, aranžman je pisao Marko Matijević Sekul, a tekst su napisali Marko Matijević Sekul, Boris Kolarić, Maja Kolarić  i Marko Purišić.
Manntra je trenutno na turneji, a večeras nastupaju na Feuertanz Festivalu u Njemačkoj. 
Do kraja ove godine slijede veliki koncerti u Esslingenu, Tolminu, Gößnitzu, Hamburgu, Berlinu, Hanoveru, Frankfurtu, Munichu, Leipzigu, Stuttgartu, Dortmundu, a sve detalje oko nastupa pratite na stranici https://manntra.hr/tour/ 

Novu pjesmu Manntre slušajte na svim digitalnim servisima:

https://bfan.link/silvermoon

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni