Vije-sti

Pripremite se za novu rundu vrhunske glazbe i pozitivnih vibracija – Let's Rock 2!

Pripremite se za novu rundu vrhunske glazbe i pozitivnih vibracija – Let's Rock 2!

Jedini festival na otvorenom nastao u doba pandemije – Let's Rock – u svom drugom izdanju na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila dovodi više od 20 bendova koji će kroz dva dana, 21. i 22. lipnja, svirati na tri festivalske pozornice.

Boris ŠtokKensington LimaKozmodrumMary MayM.O.R.T.NemanjaPeki PeleROLOSfumatoSun UThe Siids tek su prvi u nizu imena koji će ove godine uzdrmati tvrđavu na samom početku ljeta. Lanjske izvrsne reakcije izvođača, ali i svih uključenih u realizaciju, potaknule su organizatora Tvrđavu kulture da ovogodišnje izdanje Let's Rocka produži na dva dana, a popis izvođača proširi svježim imenima mladih autora nezavisne glazbene scene.

Prvi dan festivala ujedno je i Svjetski dan glazbe, a kako ga bolje obilježiti nego pozitivnim vibracijama i hrpom dobre muzike?

FESTIVALSKE ULAZNICE U PRODAJI OD SRIJEDE, 12. svibnja

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju ekskluzivno pravo na kupnju festivalskih ulaznica od srijede, 12. svibnja u 12 sati, online putem sustava Eventim. Oni najbrži ostvaruju i popust od 15% na ograničeni kontigent ulaznica. 

Festivalske ulaznice vrijede za oba dana i bit će dostupne u regularnoj prodaji po cijeni od 200 kuna od petka, 14. svibnja (od 12 sati), u sustavima Eventim i Croatia Tickets te u City Pointu šibenskih tvrđava gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica. 

Jednodnevne ulaznice bit će puštene u prodaju nakon objave kompletnog popisa izvođača, po cijeni od 130 kuna. 

Organizator Tvrđava kulture uskoro će najaviti i ostala glazbena imena, te ističe kako će se događanje održavati u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje epidemioloških mjera

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni