Vije-sti

Promocija novog albuma My Buddy Moose u KSET-u

Promocija novog albuma My Buddy Moose u KSET-u

Jedan od najboljih domaćih albuma ove godine, prema mišljenju glazbene kritike, konačno će doživjeti svoju koncertnu promociju u Zagrebu.

My Buddy Moose dolaze u KSET gdje će 23. studenoga publici predstaviti hvaljeni “IV”.

Čak i prije službenog izlaska, novi je studijski uradak riječkog benda zainteresirao javnost, a prava poplava odličnih kritika i recenzija krenula je početkom ljeta kada je album “IV” u izdanju Dancing Beara ugledao svjetlo dana.

Snimljen u kastavskom studiju GIS, mixan na relaciji Rijeka-Hamburg i masteriran u Seattleu, album donosi deset novih pjesama u kojima su My Buddy Moose nastavili svoje putovanje prostranstvima americane, power popa i indie-rocka, izlazeći pritom i u rukavce nekih novih glazbenih izričaja. Za odličnu produkciju zaslužni su, uz članove benda, Matej Zec i Matthew Emerson Brown, poznat po suradnji s mnogim velikim glazbenim imenima.

Album “IV” je doživio i svoje vinilno izdanje koje uz jedinstveni dizajn Envera Krivca i Dobriše Radovanovića predstavlja pravi užitak za uši i oči.

Riječane mnogi smatraju jednim od najboljih domaćih live bendova čiji energični nastupi rijetko koga ostavljaju ravnodušnim.

U KSET-u će im se na pozornici pridružiti i brojni gosti, a o kome se točno radi dečki iz benda za sada skrivaju.

U svakom slučaju, ne propustite koncertu promociju albuma „IV“ u KSET-u 23. studenog.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 40 kn možete kupiti u KSET-u i Dirty Old Shop-u. Na ulazu će koštati 50 kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21 i 30.

Deezer / Bandcamp / Mybuddymoose.com / Facebook / Twitter


Event: My Buddy Moose - promocija albuma "IV" @KSET
 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni