Vije-sti

Punčke se vraćaju u riječki Klub

Punčke se vraćaju u riječki Klub

[caption id="attachment_5029" align="aligncenter" width="547"]Punčke © Sanjin Kaštelan Punčke © Sanjin Kaštelan[/caption]

Naš najpoznatiji ženski indie rock trio, Punčke, nastupit će u petak, 21. studenoga u riječkom Klubu.

U Klub. na Trsatu djevojke se vraćaju nakon godinu dana tijekom kojih su doslovce eksplodirale. Njihov aktualan album Sunčano s povremenom naoblakom u 2014. godini doživio je pravu afirmaciju i lansirao grupu među najtraženije u regiji. Dnevnik Punčki uključivao je nebrojene nastupe po klubovima i festivalima među kojima se ističu svirke na Exitu, Szigetu, Superuhu, u rasprodanom Malom pogonu Tvornice kulture, ali posebno dva gostovanja na koncertima Queens Of The Stone Age u Ljubljani i Zagrebu za što je pozivnica stigla ravno iz stožera Josha Hommea i njegove bande.

Nakon Rijeke, Punčke očekuju nastupi u Hangar Baru u Izoli 29. studenoga, te kao predgrupa Pipsima u Domu sportova 6. prosinca. I početak 2015. donosi veliku novost za bend. Naime, potvrđen im je nastup na Eurosonic Noorderslag 2015 konferenciji u siječnju u nizozemskom Groeningenu.

Na riječkom koncertu publika će, uz pjesme sa prethodnih izdanja Punčki, imati priliku premijerno čuti nekoliko potpuno novih pjesama koje bend već neko vrijeme izvodi na koncertima, a koje će se naći na njihovom sljedećem izdanju.


Vrata Kluba otvorit će se u petak, 21.11. u 22 sata, a početak koncerta planiran je za 23 sata.

Ulaznice u pretprodaji iznose 20 kuna, a na dan koncerta 25 kuna. Službena prodajna mjesta: Klub., Slavka Krautzeka 12 OKC Palach, Kružna 8 Prodajna mjesta Entrio.hr I www.entrio.hr
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni