Vije-sti

Queens of the Stone Age - Carnavoyeur, drugi singl s iščekivanog novog albuma „In Times New Roman...“

photo: Queens of the Stone Age, credit: Andreas Neumann

Queens of the Stone Age - Carnavoyeur, drugi singl s iščekivanog novog albuma „In Times New Roman...“

Nedavno objavljeni Emotion Sickness, prvi singl s najavljenog albuma „In Times New Roman...“ s kojim su se QOTSA trijumfalno vratili nakon diskografske pauze, “nalazi ih u njihovom zlokobnom, bar-band-on-acid najboljem” prema New York magazinu, i koji je odmah po objavi dobio fantastične reakcije kritičara, publike i fanova. Queens of the Stone Age sada otkrivaju Carnavoyeur, drugi singl s njihovog epskog osmog albuma.

Za razliku od prvog singla, Carnavoyeur otkriva Queens of the Stone Age koji pletu suptilnije nijanse zlokobnog: hipnotizirajući tuševi žica slijevaju se preko dobro znanog, čvrstog rocka, prepoznatljivi zaštitni znak jednog od najbolih bendova današnjice, dok milozvučni vokali Joshue Hommea zaokupljaju slušatelja svojim toplim i previše poznatim tonovima prihvaćanja i rezignacije: “When there’s nothing I can do, I smile…” I dok su zadivljujuće, medene melodije ove pjesme bez sumnje, pa, stvarno lijepe, ovo su još uvijek Queens of the Stone Age, pa ne nedostaje bubnja i basa od kojih tutnji utroba, ili vrišteće gitare od koje trnci prolaze kralježnicom. Carnavoyeur morate čuti da biste vjerovali.

„In Times New Roman…“ će na svim digitalnim platformama biti 16. lipnja via Matador Records.

Noć uoči objave, u prodavaonicama ploča i pubovima u 23 zemlje, organizirat će se MIDNIGHT CLUB druženja. MIDNIGHT CLUB počinje 15.06. u 23:00, a u prodaji će biti posebni pokloni, ekskluzivni merch među kojima i limitirano obojano LP izdanje, a na par lokacija i potpisani merch uz podjelu ulaznica za nadolazeće koncerte. MIDNIGHT CLUB će svim pratiteljima i ljubiteljima QOTSA pružiti jedinstvenu priliku da u cijelosti čuju „In Times New Roman“ , okruženi dobrim društvom i naravno, odgovarajućim razinama bakanalija.

Detalji o zagrebačkoj promociji albuma uskoro!  

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni