Vije-sti

Radio Aktiv predgrupa na koncertima S.A.R.S.-a

Radio Aktiv predgrupa na koncertima S.A.R.S.-a

Za ljubitelje S.A.R.S.-a, koji će se ovog vikenda okupiti u zagrebačkom klubu Boogaloo, imamo posebno iznenađenje!

Pulsko-zagrebački bend Radio Aktiv, dobio je zadatak zagrijavanja publike prije izlaska S.A.R.S.-a na pozornicu velike dvorane kluba Boogaloo.

Ovaj rock/ska/reggae bend osnovan je 2009.godine u Puli, a svojim zaraznim zvukom brzo su osvojili naklonost publike i kritičara.

2011. i 2013. osvojili su nagrade za najbolji mladi bend (HGF, HR Demo Klub 2011., Fender Megamuzika 2013.) te nominaciju za Porin u kategoriji "Najbolji novi izvođač“ 2013.godine.
Iza sebe imaju dva sjajna albuma "Grije nas isto sunce" i "Stvarnost između reklama", objavljena u suradnji Aquarius Records / Spona te brojne nastupe u klubovima i na festivalima diljem Hrvatske i u zemljama regije.

Ovog vikenda najbolja svirka i najbolje proveden Dan žena bit će upravo u Boogaloou, stoga, ukoliko svoje ulaznice niste osigurali, učinite to još danas.

Ulaznice u pretprodaji putem  Eventim i Entrio sustava, Dirty Old Shopu, knjižari Rockmark te blagajni kluba Boogaloo (radnim danom 10-16 h), po cijeni od 120 kn. Ulaznice na dan koncerta u prodaji po cijeni od 150 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni