Vije-sti

photo: Rap Ribery, credit: Karlos Kole

"Razmetni sin" - novi banger Rap Riberyja je hommage seriji "Top Boy"

Nakon zapaženih singlova "Statua" i "Mrtav je rokenrol", Rap Ribery u svojem stilu nastavlja jako i predstavlja singl "Razmetni sin", glazbeni hommage popularnoj britanskoj seriji "Top Boy".

"Inspiracija za pjesmu između ostalog je bila i Top Boy serija koja je svakako značajna za kulturu jer obuhvaća novi britanski identitet koji se pojavljuje u glazbi, zahvaljujući grimeu, ali se polako filtrira do televizije i filma. Uostalom, umjetnost treba odražavati vrijeme, a ja mislim da Top Boy radi upravo to.", ispričao je Rap Ribery te nastavio:

"U našoj regiji od pamtivijeka postoje tipovi koji nastoje zaraditi brzi Euro, muvaju se okolo, snimaju glazbu, rade poslove koje trebaju da bi mogli u studio a kada dođe lova kreće provod. A za to svi živimo, za dobar dan, dobru noć i dobar provod. Razmetni sin je Drill pjesma s elementima Four on the floor karakterističnim za elektro glazbu i bolesno dobro benga."
 
 
Za ovaj mix žanrova zaslužan je producent Filip Majdak:

"Filip je, malo je reći, glazbena zvijer. Nema što taj čovjek ne radi a da ne radi to vrhunski. Stvarno mi je gušt s njim raditi kao i s ostalom ekipom iz Kaleida što će se, nadam se, i osjetiti na mojem nadolazećem albumu  koji  bi svjetlo dana trebao ugledati na jesen. Lijeno ljeto je pred nama ali zato u rujnu kreće akcija."

Singl "Razmetni sin" možete poslušati na svim
streaming servisima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni