Vije-sti

Ružno Pače i drugi na Brucošijadi FER-a - potvrđena imena prvih izvođača!

Ružno Pače i drugi na Brucošijadi FER-a - potvrđena imena prvih izvođača!

U subotu, 13.11. hodnici FER-a pretvaraju se u koncertni prostor u kojem ćeš imati priliku čuti i gledati 16 različitih izvođača na tri stagea! Tradicionalno te očekuju projekcije filmova u kinu te nezaboravni strani i domaći hitovi na KSET Caffeu!

Prvi potvrđeni izvođači su: 
Repetitor
pocket palma
Grše
Jeboton ansambl
Ružno Pače
DJ ELEVEN
 
Early bird ulaznice po cijeni od 50 kn mogu se nabaviti od 20.9. u KSET-u, Dirty Old Empireu i glazbenoj knjižari Rockmark.
 
Ovogodišnji i prošlogodišnji brucoši FER-a mogu kupiti kartu po posebnoj cijeni od 40 kuna isključivo u KSET-u od 1.10. uz predočenje e-indexa.
 
Za sve dodatne informacije prati event, Brucošijada FER-a i KSET na Facebooku te @brucifer_fer i @klubkset na Instagramu.
 
Vidimo se 13.11. na Brucošijadi FER-a!
 
Organizatori Brucošijade FER-a su Savez Studenata FER-a i KSET.
 
S obzirom na epidemiološku situaciju, događaj će se održati prema uputama Civilnog stožera koje će biti važeće u trenutku održavanja. O svim pojedinostima publiku ćemo obavijestiti pravovremeno u opisu eventa i putem društvenih mreža Brucošijade FER-a.
S obzirom na trenutno važeće mjere, ulaz bi bio dozvoljen svim posjetiteljima s EU digitalnom potvrdom, negativnim antigenskim testom ne starijim od 48 h ili potvrdom o preboljenju COVID-a ne starijom od 6 mjeseci.
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni