Vije-sti

„Sebi

„Sebi" je novi singl Valerije Nikolovske

Pjesma "Sebi" podsjeća nas na to koliko sve što nam se događa ovisi o nama samima.

"Pjesma je to koja je dugo vremena stajala u ladici. Tijekom lockdowna je izronila i osjetili smo da je dozrelo vrijeme za objavu. Snimili smo je u našem kućnom studiju.Viktor koji je i autor i aranžer snimio je sve instrumente osim puhačkih za koje su zaslužni Luka Žužić (trombon), Mario Bočić (sax) i Zvonimir Bajević (truba). Produkciju potpisuju Marin Hraščanec i Viktor Lipić."

Videospot je snimljen na predivnim lokacijama uz rijeku Kupu, a redatelj i snimatelj je Dinko Šimac (Beyond Pine Films). Ostatak ekipe koja je radila na videospotu čine još dvije umjetnice: Romana Pavliša (kao asistentica snimatelja) i Diyala Katanec koja je bila zaslužna za make up.

"Ovu sam pjesmu napisala sebi kao podsjetnik na to koliko sve što nam se događa ovisi o nama samima, podsjetnik na ljepotu samoće koju je tako dobro otkriti u ovom ludom vremenu. Poticajna i ohrabrujuća - to je sve što želim da bude.“ kaže Valerija.

„Glazbeno gledano, pjesma je retro cool funk, ono što oboje volimo i što čini karakter našeg autorskog potpisa općenito, s time da je "Sebi" mnogo više pop od onoga što smo do sada radili."

Za dizajn covera zaslužan je Petar Beluhan, a autorica fotografije je Anamarija Podrebarac.

Singl izdaje Intek Music.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni