Vije-sti

Serijal elektroničke glazbe

Serijal elektroničke glazbe "Lost In A Moment" (27.7.) @ Dubrovnik

[caption id="attachment_2854" align="aligncenter" width="547"]Park Orsula, Dubrovnik © Vasil Park Orsula, Dubrovnik © Vasil[/caption]

''Lost In A Moment'' je međunarodni serijal događaja elektroničke glazbe koji se održava diljem svijeta na jedinstvenim lokacijama na otvorenom, gdje se predstavlja najbolje od Innervisions etikete i lokalne glazbene scene. Ovogodišnje izdanje prvi put će se održati u Hrvatskoj u nedjelju, 27. srpnja 2014. od 18 sati, u dubrovačkom parku Orsula koji svojom ljepotom i okruženjem ostavlja bez daha te čini izvrsnu lokaciju za izgubiti se u glazbi i energiji koju nosi "Lost In A Moment" priča. Intimnost i sjajnu atmosferu jamči činjenica da je broj ulaznica ograničen na 700.

Uz Innervisons predstavnike Âme i Dixona, lokalnu podršku koju čine Felver, Nicole i Jogarde, u Dubrovnik u goste dolazi i Ben UFO. Dubrovnik ovako staje uz bok jedinstvenim europskim žarištima elektroničke glazbe, kao El Monasteri u Barceloni, mjesto je gdje je ''Lost In A Moment'' nastao, te obećava glazbenu poslasticu usred sezone.

Njemačka glazbena etiketa Innervisions ističe se u moru drugih kvalitetnom selekcijom i ljubavi prema glazbi. Kao predstavnici onog najboljeg što Innervisions nudi u Dubrovnik dolazi dvojac Âme, suosnivači etikete. Sa sjedištem u Berlinu posvećeni su house i techno zvuku, a park Orsula će ih vidjeti u DJ setu i live izdanju. Još jedan od otaca Innervisionsa je i Dixon, najbolji DJ za 2013. godinu po izboru Resident Advisora, koji će predstaviti svoju tehničku savršenost i pomnu selekciju baziranu na house i deep house zvuku i zarobiti vas u trenutcima dobre glazbe.

U goste dolazi i Ben UFO, predstavnik poznate britanske etikete Hessle Audio na kojoj su dosad izdavali imena poput Jamesa Blakea, Pearson Sounda, Peverlista ili pak Blawana. Ben je jedan od rijetkih DJ-a koji se probio na svjetsku scenu elektroničke glazbe bez vlastite audio produkcije.

Lokalnu podršku čine jaka imena domaće scene. Felver je po nekima najbolji DJ koji je ikad miksao na ovim prostorima i jedan od najzaslužnijih za ucrtavanje Zagreba i Hrvatske kao destinacije za kvalitetan clubbing. U svojim setovima vozi vas kroz deep i tech ritmove. Kada je početkom 90-ih kupio prve ploče Nicole je znao da će miksanje postati bitan dio njegovog života. Od prvih svirki u klltnom zagrebačkom Kulušiću, ostavio je traga na programima kao što su Electrosound, Sintetica, Bodywork, Perfection i Futurescope, a sa sadašnjim programom Reform nastavlja ideju dovođenja svjetskih glazbenih talenata u Zagreb. Jogarde je DJ, promotor i organizator zagrebačkog klupskog serijala Freilauf koji promiče umjetnost kroz ples, druženje i glazbu. Jogarde smatra da su glazba i umjetnost dar za bolji život te između žanrova ne postavlja granice već ih ruši svojim setovima stvarajući tako mostove.

Sjajna lokacija parka Orsula u Dubrovniku odlično je okruženje za glazbenu priču "Lost In A Moment" pokreta. Ovaj arheološki lokalitet i ljetna pozornica ugostit će događaj osiguravajući intimnost i energiju za 700 posjetitelja.

Ulaznice po povlaštenoj cijeni za posjetitelje iz regije su po 135 kuna, a možete ih osigurati u sustavu Entrio ili na linku https://www.entrio.hr/event/lost-in-a-moment-dubrovnik-1619

Te će ulaznice vrijediti uz važeću osobnu ispravu. Ako ih bude još ostalo, ulaznice će se moći kupiti i na ulazu na lokaciju.
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni