Vije-sti

Seven That Spells kreću na europsku turneju!

Seven That Spells kreću na europsku turneju!

[caption id="attachment_3306" align="aligncenter" width="547"]Seven That Spells © Julien Duval, Good Vibrations Seven That Spells © Julien Duval, Good Vibrations[/caption]

Jedan od onih bendova koji uporno prkose trendovima, vremenu, krizama i glazbenom stanju nacije još jednom nam pokazuje da ono što mnogi ne pokušavaju jer se „ne može“ - oni nekako uspijevaju.

Seven That Spells, nakon što su prošle sezone „nadrogirali“ Vintage Industrial Bar povodom Good Vibrationsa (o čemu smo pisali) i nekoliko odsviranih ljetnih festivala, 3. rujna kreću na europsku turneju po Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Egzotičan okus, miris i magiju koje nose sa sobom osjetit će 11 gradova, a među njima i metropole poput Beča, Berlina i Zuricha.

Podsjećamo da su nedavno izbacili novi album, The Death And Resurrection Of Krautrock – IO, a nešto se šuška da bi ponovno mogli zasvirati i u Zagrebu, u prosincu u Tvornici, pa se nadamo da će glasine biti istinite, a hipnoza ponovno zavladati našim umom i tijelom jer Spellsi vas neće doći zabavljati nego odvesti na put u daleke sfere nepoznatog.

Datume turneje pogledajte na službenoj stranici Seven That Spells.  
Tekst: Jakša Stecca
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni