Vije-sti

Shawn Mendes objavio emotivni novi singl „It'll Be Okay“

Shawn Mendes objavio emotivni novi singl „It'll Be Okay“

Novi singl poznati kanadski glazbenik najavio je ranije ovog tjedna putem svojih društvenih mreža, a svega nekoliko dana od najave koja je oduševila mnoge.

„Osjećam se kao da se već neko vrijeme nisam istinski povezao s vama. Nedostajete mi. Nadam se da ćete zavoljeti ovu pjesmu“, emotivno se Shawn Mendes obratio fanovima prilikom predstavljanja svojeg najnovijeg singla „It'll Be Okay“.

„Ponekad je jedina svijetla točka koja dolazi nakon prekida ljubavne veze glazba koja proizlazi iz toga“, iskreno se otvorio dvadesettrogodišnji pjevač. Balada preplavljenu osjećajima počinje tiho, uz prigušenu glazbu i retorička pitanja može li se veza spasiti: „Are we gonna make it? Is this gonna hurt? Oh, we can try to sedate it/But that never works“ nakon čega pjesma energično eskalira sa stihovima u kojima Mendes sam sebe i slušatelje uvjerava kako će se biti u redu.

Glazbenik je nešto ranije najavio i veliku svjetsku turneju stoga se može očekivati kako će nakon upravo predstavljenog singla uslijediti i otkrivanje još nekolicine novih pjesmama. Na najavljenoj turneji u kojoj u 2022. godinu planira posjetiti 64 grada diljem svijeta, Mendesu će se pridružiti King Princess, Dermot Kennedy i Tate McRae.

Pjesmu slušamo na radijskim valovima i glazbenim platformama: https://itllbeokay.lnk.to/outnow 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni