Vije-sti

She Loves Pablo, Six Pack i Skotni Vrag objavljuju albume na vinilu

She Loves Pablo, Six Pack i Skotni Vrag objavljuju albume na vinilu

Tri hvaljena albuma uskoro će se moći pronaći u prodaji na vinilu, a riječ je o izdanjima „Fabrička greška” (Six Pack), „Burn and Levitate” (She Loves Pablo) i „Skotni Vrag” (Skotni Vrag).

Autoritet regionalne punk rock scene Six Pack, moćna groove rock mašina She Loves Pablo i psihodelični rock bend Skotni Vrag posebno će razveseliti sve ljubitelje vinilnog formata jer su u tijeku prednarudžbe za albume „Fabrička greška” (Six Pack), „Burn and Levitate” (She Loves Pablo) i „Skotni Vrag” (Skotni Vrag) na ploči, u izdanju Dostave Zvuka.

Six Pack - „Fabrička greška”

Drugi studijski album Six Packa „Fabrička greška” objavljen je 1996. godine, a zbog velikog uspjeha doživio je čak dva reizdanja. Nepunih 20 godina od njegova izlaska došlo je vrijeme i za objavu na vinilu pa će tako fanovi uskoro moći slušati uspješnice poput „Fabrička greška”, „Crveni makovi”, „Ovde je kraj” ili „Bože kakav divan dan” i na gramofonu.

U sklopu desete godišnjice od objave drugog albuma „Burn and Levitate”, She Loves Pablo razveselit će publiku rođendanskim vinilnim re-izdanjem.

Skotni Vrag - „Skotni Vrag” LP

Skotni Vrag se publici pobliže predstavio u travnju prošle godine istoimenim debut albumom, a nakon mnogo vijećanja neobična šarena bića složila su se s time da se njihova poruka prenese i na vinilni format.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni