Vije-sti

Singl „Clap Your Hands“ dostupan je i u 'live' verziji

Singl „Clap Your Hands“ dostupan je i u 'live' verziji

Jedan od 'najshazamiranijih' singlova posljednjih mjeseci, Kungsov „Clap Your Hands“.

Odnedavno slušatelje osvaja i live verzijom koja je, svima željnim dobre zabave: https://kungs.lnk.to/CYHLE

Nakon što je ljetni hit „Clap Your Hands“ zauzeo visoke pozicije na top ljestvicama diljem svijeta te jedno vrijeme boravio na prvom mjesto nacionalne Shazam ljestvice, sada nastavlja širiti dobre vibracije i to donoseći atmosferu izvedbe uživo!

Aktualni singl slijedi uspješni niz francuskog predstavnika elektronske scene koji je započeo neodoljivo plesnim i pamtljivim melodijama pjesama kao što su „This Girl“ i „Never Going Home“. Nezaobilaznu pjesmu klupske scene, ali i globalnog radijskog etera, u originalnoj, proširenoj, u remixima te u verziji uživo može se slušati i na svim glazbenim servisima.

„Clap Your Hands“ još je jedna razigrana feel good himna s italo-disco utjecajima koja je, na krilima nekoliko ranije predstavljenih uspješnih singlova, na pravom putu da još snažnije etablira Kungsa kao novu ikonu party scene. Pjesma je, zajedno s drugim Kungsovim uspješnicama, dio studijskog albuma „Club Azur“.

Od prvog velikog hita, pjesme „This GirlKungs se može pohvaliti nastupima diljem svijeta, među kojima su i posebno zapaženi nastupi i DJ setovi na najprestižnijim međunarodnim festivalima kao što su Coachella, Lolapalooza, TomorrowLand, Ultra Music Festival, Summer Sonic... Također je, 2020. godine, vođen željom da ujedini ljude tijekom globalne pandemije, pokrenuo pravi digitalni klub pod nazivom Club Azur. Hvaljeni party pokret ujedinio je glazbene zaljubljenike diljem svijeta, čija je svojevrsna himna „Never Going Home“ dodatno dobila uzlet te postala jedna jedan od glavnih ljetnih hitova 2021. godine te učvrstila titulu međunarodnog hita..

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni