Vije-sti

Šiza predstavlja novi singl

Šiza predstavlja novi singl "Oprostite, oprostite, oprostite"

Energični dvojac Šiza posljednjim singlom „Oprostite, oprostite, oprostite” s debut albuma „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” upotpunjuje krug i najavljuje rad na novim materijalima.

Šiza je krajem prošle godine gromoglasno srušila vrata naše alternativne scene te si je u kratkom roku žestokim zvukom i sirovom energijom priskrbila hvalospjeve.

„Prsa”, „Zavijanje”, „Skromnost” i „Oprostite” slikovito prenose energiju koja prevladava na prvijencu, a četvrtim singlom bend ispisuje posljednje stranice poglavlja o prvom albumu i okreće se radu na  novom izdanju.

Leonard Klaić potpisuje produkciju i mix, za master je bio zadužen Mark Mrakovčić, a snimanje su odradili zajedno. Dinko Šimac (Beyond Pines Films) još jednom potpisuje videospot u kojem se izmjenjuju retro kadrovi puni simbolike s dokumentarnim dijelovima Šizinog nastupa na Bambi festivalu. Glazbu potpisuju Marko Kuhar i Bruno Antolić, dok je Bruno Antolić autor teksta. 

Singl „Oprostite, oprostite, oprostite“ dostupan je putem YouTube kanala Dostave Zvuka, na Bandcampu benda te na svim streaming servisima. Posljednji singl bit će moguće poslušati uživo 14. listopada u Vintage Industrialu, kada će Šiza i Mark Mrakovčić promovirati vinilno izdanje svojih albuma.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni