Vije-sti

Smoke Mardeljano sprema rap spektakl u Boogaloou

Smoke Mardeljano sprema rap spektakl u Boogaloou

Beogradski reper Smoke Mardeljano vraća se u Zagreb nakon duge dvije godine i rasprodane promocije odličnog albuma „To je rep“. Ovaj put Smokiša napada veliku dvoranu Boogalooa, a u pametne mobitele i crne rokovnike valja upisati subotu, 27. studenoga. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 65 kuna, a na dan će, ako ih ostane, koštati 80 kuna. Mogu se kupiti u Boogaloou, Dirty Old Shopu ili preko sustava Entrio.

VAŽNO! Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Cijena testa na ulazu u klub bit će samo 30 kuna.

„... izvorni batica koji razbija rime i lomi publiku na pola, razdvaja ju kao Mojsije more.“ Smoke Mardeljano. Civilno ime Miloš Stojanović. Rođen u Beogradu. Dolazi s Voždovca (VTH). Smoke je već, slobodno se može reći, domaći dečko u Zagrebu. Osim Boogalooa, razvalio je do sada I Vintage, Sax i Tvornicu. U svakom slučaju vrlo zanimljiva životna priča, a ono o čemu repa nije gledao samo u filmovima. Ipak, tko želi saznati više o njemu trebao bi pogledati dokumentarac „Ja repujem“: https://www.vice.com/.../ja-repujem-smoke-mardeljano-ceo...

Instagram: https://www.instagram.com/smoke_mardeljano_official/

Facebook: https://www.facebook.com/smokemardeljanoltdfm

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni