Vije-sti

Stjepan Hauser u Off ciklusu

Stjepan Hauser u Off ciklusu

U petak 6.10. u dvoranu Lisinski stiže popularni violončelist Stjepan Hauser koji uz Zagrebačku filharmoniju i austrijsku dirigenticu Elisabeth Fuchs priprema jednu sasvim posebnu, po svemu off koncertnu večer.

U prvom dijelu prekrasni niz najpoznatijih klasičnih tema od Bacha do Webbera, a u drugom najljepša glazbena romantika koju je uopće moguće zamisliti - poručuje Stjepan, dodajući da će ga svi koji ga poznaju kroz 2Cellos sada imati priliku doživjeti i u jednom drukčijem, a opet zanimljivom glazbenom svjetlu.

Stjepanu i Zagrebačkoj filharmoniji u dvorani Lisinski pridružit će se niz prvorazrednih glazbenih gostiju: Djevojački zbor Zvjezdice, slovenska violinistica Lana Trotovšek te naš međunarodno priznati gitarist Petrit Çeku.

Nekima fora, drugima neobično, svakako zanimljivo i garantirano drukčije... U svakom slučaju OFF! Stoga isključite probleme, pridružite nam se i jednostavno - uživajte. - dodaju i organizatori koji će svim ljubiteljima vrhunske glazbe kroz sedam koncerata ponuditi bogati izbor glazbenih žanrova od Amire Medunjanin do rock-opere Jesus Christ Superstar.

Bogati program Stjepanovog koncerta donijet će i više poznatih filmskih tema (Forrest Gump, La La Land), brojne simfonijske uspješnice i velike klasične hitove od Piazzolle do Rodriga.

Ulaznice za koncert 6.10. po cijeni od 140/190 kn osigurajte na vrijeme na:

1. Blagajni Zagrebačke filharmonije u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog
    Radno vrijeme do 21.9.: pon - pet 10 - 19:30 (pauze 13 - 13:30 i 17 - 17:30)
    Radno vrijeme od 24.9.: pon, sri, čet 10 - 16 / uto, pet 14 - 19:30

2. Klikom na portal ulaznice.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni