Vije-sti

Sudjelujte u odabiru MTV Best Adria Act!

Sudjelujte u odabiru MTV Best Adria Act!

MTV EMA Glasgow

Dodjela MTV EMA nagrada se približava, a s njom i izbor za najboljeg izvođača naše regije. Ove godine za MTV Best Adria Act nagradu bit će nominirano čak pet izvođača iz regije! Kako bi natjecanje učinili zabavnijim, u izbor su uključeni i vjerni fanovi. Naime, MTV će danas otkriti četiri izvođača koja su se direktno plasirala u utrku za MTV Best Adria Act nagradu na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada, dok će petog nominiranog izvođača izabrati publika.

Ove godine uvedene su Wild Crad nominacije koje omogućavaju publici da glasanjem na Twitteru odluči o još jednom, petom, nominiranom izvođaču koji će se sa četiri već izabrana izvođača boriti za MTV Best Adria Act titulu.

Četiri nominirana izvođača za MTV Best Adria Act nagradu su:

1.Van Gogh 2. Vatra 3. Punčke 4. Gramatik

Zahvaljujući glasovima publike jedan od dolje navedenih izvođača postat će peti nominirani za Best Adria Act nagradu:

1. Elemental 2. Kandžija 3. S.A.R.S. 4. Skroz 5. Who See

Dakle, ovih pet bendova od danas kreću u trku za WildCard nominaciju. Glasanje za Wild Card fazu traje do nedjelje, 14. rujna u 23:59 i odvijat će se isključivo putem Twittera i to korištenjem hashtaga #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača.

Obavezno moraju stajati oba hashtaga: #MTVEMA i #NominateImeNominovanogIzvođača kako bi glas bio valjan i ubrojan u krajnji rezultat glasovanja. Hashtagovi kojima se glasa za ponuđene izvođače izgledaju ovako:

1. #MTVEMA #NominateElemental 2. #MTVEMA #NominateKandzija 3. #MTVEMA #NominateSars 4. #MTVEMA #NominateSkroz 5. #MTVEMA #NominateWhosee

Izvođač koji osvoji najveći broj glasova plasirat će se u sljedeći, finalni krug natjecanja za MTV Best Adria Act nagradu gdje ga već očekuju Van Gogh, Vatra, Punčke i Gramatik.

Sljedeći krug glasanja za MTV Best Adria Act počet će 16. rujna, trajat će do 21. listopada u ponoć i odvijat će se na www.mtvema.com. Tada će se za titulu najboljeg izvođača u regiji natjecati Van Gogh, Vatra, Punčke, Gramatik i pobjednik Wild Card nominacija.

Ceremonija dodjele “2014 MTV Europe Music Awards” nagrada održat će se u dvorani The Hydro u Glasgowu u nedjelju, 9. studenog.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni