Vije-sti

The Bite se ne boji - poslušajte novu pjesmu

The Bite se ne boji - poslušajte novu pjesmu "Znaš"

Kao uvertiru za novi album koji će se pojaviti u tijekom 2019.+, beogradski riff&roll bend The Bite objavio je novi singl, kao i spot za pjesmu „Znaš“.

Ona je jaka, sposobna i samostalna, ona može sve. On može samo da se opusti kada je kraj nje. Može li? Ova pesma zapravo ima dva lica. Jedno njeno lice kaže: da, jaka sam i mogu sve sama, ti ne moraš da brineš, kada nisi dobro, tu sam za tebe. A ovo drugo lice vrišti: ok, mogu sama ali moram li i zašto si onda ti tu? - kaže pevačica Ljiljana Zdravković i dodaje:  Sami odaberite koji ugao vama više odgovara, iako smo mi za spot odabrali ovaj drugi...

Pjesmu „Znaš“ snimio je i producirao Ivan Srdanović u studiju „King Oliver“ a naći će se na novom albumu benda The Bite koji će se pojaviti do kraja godine. Bend kaže da je većina pjesama za ovo izdanje spremna i da snimanje planiraju za ožujak i travanj, kao i da slušatelji mogu očekivati stilski raznovrstan album na kojem će se nekoliko „rokenrol podžanrova“ uklopiti u jednu lijepu priču.

Video spot  za pjesmu snimio je i montirao Bojan Stevanović (Kan i Lingus studio) a dijelovi videa snimljeni su i u studiju Mašina 23.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni