Vije-sti

The Four Horsemen, Voltage & Code of Nelson's Folly (31.5.) @ Rock klub Ribnjak

The Four Horsemen, Voltage & Code of Nelson's Folly (31.5.) @ Rock klub Ribnjak

Metallica cover by The Four Horsemen, Voltage, Code Of Nelson's Folly - 31.05.2014. - Route 66 - flyer

Metallica cover by The Four Horsemen, zagrebački stoner/groove metalci Voltage i najnovija hrvatska folk metal atrakcija iz Zagorja, Code Of Nelson's Folly u subotu, 31.5., nastupaju u zagrebačkom Rock klubu Ribnjak!

THE FOUR HORSEMEN (Zagreb)

The Four Horsemen je zagrebački Metallica tribute bend osnovan početkom 2012. Predstavljaju glazbu jednog od najutjecajnijih bendova svih vremena, što će publici pokušati dočarati u subotu 31.5. u zagrebačkom Rock klubu Ribnjak. Metallica je zasigurno bend koji je inspirirao mnoge bendove diljem svijeta da se počnu baviti glazbom, a njihova popularnost je toliko velika da to ni ne treba posebno opisivati.

VOLTAGE (stoner/groove metal – Zagreb)

Zagrebački bend osnovan krajem 2012. godine. Bavi se stvaranjem autorske glazbe s izričajem na engleskom jeziku. Glazbeni utjecaji dolaze iz sfere hard rocka, stoner rocka i metal. Uzori su im bendovi kao što su Witchcraft, Kyuss, Black Sabbath, Down, Kadavar i mnogi drugi. Krajem 2013. izdali su EP Groundbuzz koji su predstavili svirkom u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

CODE OF NELSON'S FOLLY (folk metal – Marija Bistrica)

Code of Nelson's Folly je mladi perspektivni pirate/folk/drinking metal bend iz Marije Bistrice. Bend je nastao krajem 2012. godine. Nakon nekoliko manjih koncerata po Zagorju odlučili su snimiti autorski materijal. Nakon mjeseci stvaranja, početkom travnja 2014. godine izbacili su EP „Beergasm“ te ga pustili na besplatni download. U Rock klub Ribnjak dolaze predstaviti svoju viziju folk metala.

Koncert počinje u 21h a cijena ulaznice je 10kn.

Facebook event

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni