Vije-sti

TRAM 11 o kolegama: Buba i Jala su na nekakvom drugačijem sranju

TRAM 11 o kolegama: Buba i Jala su na nekakvom drugačijem sranju

‘Hip hop scena u Hrvatskoj je napredovala i drži svoju tvrđavu’, rekla je ekipa iz Tram 11 gostujući u Dalibor Petko Showu.

Target i Woo promovirali su aktualni singl ‘Jebo sliku svoju’ i najavili skorašnji izlazak novog albuma, prvi nakon 17 godina. ‘Bit će neočekivan i potpuno drugačiji od ovog singla’, izjavili su dečki koji na novim pjesmama rade s producentima Kooladeom i Settom. Osim toga uskoro će biti objavljen i dokumentarac o bandu koji je veliki povratak najavio rasprodanim koncertom u Domu sportova, prije tri godine, a koji je nedavno objavljen na CD-u i DVD-u. 

Komentirali su i zašto Lidiju Bačić reperi često koriste u svojim rimama. ‘Zbog njezine iznimne ljepote i ženstvenosti’, rekao je Target koji je za dvije najatraktivnije pjevačice na estradi ipak odabrao Lanu Jurčević i Domenicu, Rekao je da mu je najveći porok pušiti ‘bluntove’, a na pitanje što misli o Bubi i Jali Bratu rekao je ‘da su oni na nekakvom drugačijem sranju’. Woo je komentirao izbore u Americi. ‘Još nisu završili’, rekao je. 

Društvo su u emisiji iznenadili njihovi kolege i prijatelji: Pendrek, Khan, Suicidal, Shot iz Elementala i Ivana Husar Mlinac, koja je izjavila da je svojoj djeci kad su malo odrasli, dala na slušanje upravo prve albume Tram 11 i Bolesne braće. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni