Vije-sti

Ususret dugo očekivanom koncertu u Puli, Imagine Dragons objavili live album

Ususret dugo očekivanom koncertu u Puli, Imagine Dragons objavili live album

Višestruki dobitnici Grammyja - Imagine Dragons - nedavno su predstavili live album „Imagine Dragons Live in Vegas” koji prati i istoimeni dokumentarni film u produkciji Hulu Originalsa.

Novi album benda koji sutra i preskutra (8. i 9. kolovoza 2023.) stiže u Pulu  uključuje kompletnu set listu izvedenu u  spomenutom dokumentanom filmu. Limitirano vinilno izdanje albuma „Imagine Dragons Live in La vegas“ dostupno je za narudžbe, dok se digitalno izdanje može preslušati na svim glazbenim streaming servisima: https://imaginedragons.lnk.to/LiveInVegas

„Live in Vegas“ prati putovanje benda sve od skromnih početaka u njihovom rodnom gradu Las Vegasu do velikog koncerta na Allegiant stadionu koji bi se mogao nazvati trijumfom njihove dosadašnje karijere. Film sadrži vrlo otvorene razgovore s članovima benda te snimke već spomenutog legendarnog koncerta u Las Vegasu koji se održao 10. rujna 2022. godine za vrijeme njihove „Mercury“ turneje.

Podsjetimo, Imagine Dragons, jedan od najtraženijih bendova današnjice, nastupaju u pulskoj Areni 8. i 9. kolovoza 2023.u sklopu Mercury World svjetske turneje. Predgrupa koja će sljedeća dva dana zagrijavati hrvatsku publiku za koncert Imagine Dragonsa njujorški je indie pop trojac AJR. Više informacija o skorim koncertima možete pronaći na službenim stranicama Eventima te Facebook eventu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni