Vije-sti

"Uzbudljivo i sjajno" - Heidi šeće psa predstavili novi spot

Za bend Heidi šeće psa doista se može reći da žive svoje pjesme jer pozitivan i aktivan pristup životu koji njeguju svi članovi benda, vrlo uspješno prenose u autorske pjesme čija energičnost i pozitiva jednostavno tjeraju na život i to ne bilo kakav, već pun novih iskustava i doživljaja. Ono što su započeli prošlim singlom „Avantura“, nastavljaju najnovijim, znakovitog naziva „Uzbudljivo i sjajno“.

'Uzbudljivo i sjajno' je vedra, optimistična pjesma koja govori o stalnoj čežnji za nečim novim i drugačijim što nam donosi nova iskustva, nove izazove i pobjede, samo ako se odvažimo na promjenu. Na neki način je doživljavamo kao nastavak 'Avanture'. Veseli nas što smo ponovno ostvarili glazbenu suradnju, ovaj put sa saksofonistom Robertom Polgarom, jer takve suradnje pjesmi daju nove momente i čine ju punijom i kompletnijom -  kažu o pjesmi osnivači benda Smiljana Štrbac Heidi i Hrvoje Borošić koji su zajedno osmislili glazbu na Hrvojev tekst, dok su odličan aranžman i produkcija djelo Srđana Sekulovića Skansija.

Heidi šeće psa poznati su po svojim pomalo pomaknutim, art videospotovima pa ni ovoga puta nisu razočarali. Inspiraciju su pronašli u scenskoj estetici osamdesetih, a provokativna šminka i kostimografija savršeno dočaravaju spremnost za uzimanjem onog najboljeg što život pruža. Bendov stalni suradnik Doringo zaslužan je za odlične snimke i montažu, a Hrvoje Borošić osmislio je priču spota koji će vas odvesti u uzbudljiviju i sjajniju realnost.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni