Vije-sti

Velika fešta na zatvaranju treće sezone Good Vibrationsa!

Velika fešta na zatvaranju treće sezone Good Vibrationsa!

Ove srijede, 03.lipnja, održati će se posljednje izdanje Good Vibrationsa u njegovoj trećoj sezoni. Tom prilikom nastupit će bendovi Igut, Frozen Forest, Chaos Addict i Sitsi. Osim standardno dobrog štimunga i glazbe, Vintage Industrial Bar ovom će prilikom posjetitelje programa počastiti besplatnim gulašem, a na snazi će biti i prigodne cijene pića. Upad je 25kn, a početak u 20:30h.

Igut je već legendarno ime zagrebačke, pa i hrvatske metal scene koje iza sebe ima već dva full albuma i niz nastupa po Hrvatskoj i Europi. Ovaj nastup najavljuju kao posljednji prije koncertne pauze i okretanja radu na novom materijalu. U Zagrebu ih nije bilo godinu dana i tko zna kad će ponovno nastupiti, pa ih očito ne bi bilo dobro propustiti.

Frozen Forest dolazi promovirati svoj novi album. Ova trojka svira black metal i bez greške na live nastupima priredi jedinstveni glazbeni, a i vizualni doživljaj!

Chaos Addict je odlična slavonska thrash metal petorka koja nakon niza svirki širom države sprema novi album, kojeg možemo očekivati negdje u jesen ove godine. U odnosu na prošli nastup na Good Vibrationsu krajem 2013. godine, na mjestu frontmena su ustoličili svima dobro poznatog Zorana Mišića.

Večer će zatvoriti bend Sits. Ovi mladići sviraju alternative metal i iza sebe za sada imaju jedan EP Lost Memories.

I još malo podataka za kraj. Treća sezona Good Vibrationsa imala je ukupno 35 zagrebačkih izdanja tijekom kojih  je nastupilo ukupno 118 bendova. Vintage Industrial Bar je srijedom osim hrvatskih bendova ugostio i one iz Švedske, Ukrajine, Italije, Slovenije i Srbije. Nakon  što je u prošloj sezoni doživio svoje prvo međunarodno izdanje u Švedskoj,  ove godine u siječnju  posjećen je  London gdje se britanskoj publici predstavio bend Mahatma. Tome valja pridodati i dva koncerta koja su održana u  Orahovici i Vinkovcima. Četvrta sezona Good Vibrationsa  počinje 16. rujna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni